•  
  •  

ANGOL      FRANCIA     NEMET      OLASZ     MAGYARDr. Judith Miklóssy, a Prevention Alzheimer International alapitvány alapítója és korábbi elnöke és az alapitvány valamint a Nemzetközi Alzheimer Kutató Központ jelenlegi igazgatója, több mint 25 éves klinikai és kutatási tapasztalattal rendelkezik Svájcban, az Egyesült Államokban, Magyarországon és Kanadában és egyik úttörője ezen uj  előretörő kutatásnak  az Alzheimer kor és egyéb kronikus betegségek megelőzésére.

Az alapítvány jelenlegi elnöke Dr. Michel Anderhalden aki általános és belgyogyász szakorvos (Svájci Medical Association) valamint orvosszakértő (SIM) Svájcban.

Gyorsabban kellene előrehaladnunk a kutatásban hogy minél korábban megelőzhessük az Alzheimer kórt és más krónikus gyulladásos  betegségeket.

Egy non-profit orvosi kutatás és egy nemzetközi erőfeszítés segít hogy  gyorsabban előre haladhassunk ezen uj kutatás területén. A Prevention Alzheimer International alapítvány és a Nemzetközi Alzheimer Kutató Központ abbol a célbol jött létre, hogy segíthesse ezt a kutatást. Az alapítvány àltal kapott minden adomány a non-profit alap és orvosi kutatást fogja szolgálni valamint az ismeretek terjesztése érdekében nemzetközi konferenciák szervezését fogja segíteni.

A célunk, hogy, a demencia és egyéb krónikus gyulladásos megbetegedések megelőzése biztosíthasson egy magas színvonalú életet az idösebbeknek is. Reméljük hogy az alapítvány és a kutatási központ tovabb fognak fejlödni a jövöben is hogy egy jobb egészséget biztosithasson az eljövő nemzedékeknek. Reméljük azt is hogy meg fogjak őrizni azokat az etikai alapokat amelyekre épültek és nem a profitot hanem a  betegségek megelőzését és gyógyítását szolgálhatják.